maandag 6 februari 2012

Zeg roodkapje waar ga je hene.... bedeltjes

Gisteren druk in de weer geweest met het gieten van bedeltjes, het resultaat is erg leuk geworden, heel veel roodkapje bedels gemaakt en een gelaarste kat en hans en grietje bedel... Eerdaags maar eens leuke armbandjes en kettinkjes gaan fabriceren. De hars / resin die je in de bedeltjes kunt gieten is te koop in mijn webshop Koekiedoo evenals verschillende bedels en settings.

6 opmerkingen:

  1. Wat leuk, deze! ik heb je reli-hoesjes nog niet gevonden in de webshop. (ik vind ze echt leuk!) Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De hoesjes staan nog niet in de shop omdat ik nog niet helemaal tevreden was maar als je er een wilt laat dan maar weten welke dan maak ik er eerdaags een.

      Verwijderen
  2. Hmm had ook al een berichtje geschreven maar op de een of andere manier stond deze er niet tussen. Maar bij deze wat een super gave hoesjes. Zou er ook graag eentje willen hihi.
    Dus geef maar een seintje mocht je ze plaatsen in je webshop ; )

    Liefs Francoise

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De hangertjes kun je zelf ook maken giet je eenvoudig in met sieraden resin (epoxy oftewel hars). Je kunt er allerlei sieraden zelf mee maken en gieten.
    Zo simpel, 2 gelijke delen van A en B, even roerern en gieten maar, wel goed laten drogen. Ikzelf laat het wel een week drogen, hoe langer hoe harder.

    http://www.nddkids.nl/Webwinkel-Product-12096069/Sieraden-hars-epoxy-resin-(giet-zelf-sieraden).html

    BeantwoordenVerwijderen