dinsdag 14 februari 2012

Zelf Blackberry hoesjes maken

Ik heb weer een serie hoesjes gemaakt voor de Blackberry. Wil je ook zelf van die leuke hoesjes maken voor de Blackberry curve 8520 en 9300?
Het is heel een voudig. Plak aan de binnenzijde met decoupagelijm een afbeelding. Ik verdun het met wat water zodat je lekker kunt schuiven en de luchtbellen kunt verwijderen. De losse transparante hoesjes zijn te koop bij www.koekiedoo.nl. Je kunt ze eventueel ook aan de buitenkant pimpen met diamanten c.q. swarovski kristalletjes e.d. Het is nog steeds het meest gebruikte mobieltje, zo kun je ook een hoesje maken met je huisdier, paard of idool of een mooi kunstwerk natuurlijk.


5 opmerkingen:

 1. very very nice!! I really like them :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hier de juiste link http://www.nddkids.nl/Webwinkel-Product-12922132/Blackberry-hoesje-transparant--voor-Blackberry-curve-8520-9300.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zou je een video kunnen maken en op youtube zetten van hoe je et doet? Want ik snap het niet zo, moet de foto nu aan de binnen- of buitenkant? FILMPJE PLEASE?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een filmpje op you tube komt als ik meer tijd heb misschien nog maar ik heb plaatjes op gewoon papier geprint met een laserprinter en gewoon met decoupagelijm aan de binnenzijde geplakt. Heb wel wat eerst beetje water op afbeelding gedaan zodat de lijm minder snel droogt zodat je nog kunt schuiven en voorzichtig de luchtbelletjes weg kunt wrijven want decoupagelijm droogt erg snel. Aan de binnenzijde heb ik later dat ze droog waren nog met een spuitbus wat verf gespoten.

   Verwijderen
 4. Moet je trouwens gewoon een foto gebruiken die je met normaal papier hebt uitgeprint, of moet je ook nog speciaal papier hebben?

  BeantwoordenVerwijderen